info@fil-per-randa.com 692 73 37 90 De dilluns a divendres de 09:30 - 14:00 | Dimarts i dijous de 16.00 a 19.00

Malta. Dues illes, un continent.


Del 28/12/2024 al 04/01/2025
8 dies
per persona 1760 Queden places lliures
  • Del 28/12/2024
    al 04/01/2025
  • 8 dies
  • Avió
  • Vaixell
  • Regions d'Europa
  • Història

  • Xavier Vidal

  • Guia Local.

Descripció

Malta. Dues illes, un continent.

Al centre de la Mediterrània, com una porta que obri i tanca les dues parts de la nostra mar, es troba Malta. Un xicotet grup d'illes solitàries, centrals, amb un clima quasi tot l'any suau per la seua latitud. Hem preparat un especial per aquest Cap d'Any, on descobrirem el millor que ens ofereix aquest intens país. La Valleta, capital barroca, com les altres petites viles de l'arxipèlag que ens conten una història fascinant d'aquella molt antiga civilització megalítica, de la cultura romana-bizantina, àrab, dels cavallers de l'orde de Sant Joan, de Carles I i de tots els pobles que han deixat empremta. Un viatge de Cap d'Any pels apassionats de la Història i l'Art.

Inclou

  • Hotel i desdejuni
  • Vols internacionals
  • 1 Mitja Pensió
  • Sopar Cap d'any
  • Guia FPR
  • Guia local
  • Entrades
  • Itinerari en Bus
  • Trasllat amb bus fins l'aeroport del Prat

No Inclou

  • Tot el que no estigui en l'apartat d'Inclou
  • Propines

Opcions

  • Habitació individual + 470 €
  • Assegurança cancel·lació + 50 €

Guia

Ens acompanyarà:

Xavier Vidal
Arqueòleg i investigador.

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1760 € + 95 € de taxes


Programació

28 desembre. València - Barcelona - Malta.

Concentració a les 04.30h a Nuevo Centro (Expo Hotel). Trasllat a l'aeroport del Prat. Vol directe Barcelona - La Valetta. En arribar, farem un passeig amb els nostres guies pel barri de Silema. Aquest barri actualment és un dels més turístics de la capital. El seu nom prové de la forma maltesa de l'Ave Maria. Hotel de 5* tots els dies al centre de Sliema. Sopar.

 

29 desembre. Un Passat Prehistòric. La Gruta Blava.

Començarem el dia visitant els temples prehistòrics, que són patrimoni de la humanitat. Malta, és coneguda per la riquesa del seu passat arqueològic. Aquestes construccions prehistòriques monumentals construïdes durant els mil·lennis IV i III aC es distingeixen per la diversitat de la seua planta, la seua articulació arquitectònica i la decoració. Aquests elements que decoren l'interior consisteixen en panells amb forats perforats i baixos relleus que representen motius d'espirals, plantes o animals. Tots demostren un alt nivell de coneixements. Primer, visitarem els temples de Tarxien i el temple subterrani de Ħal-Saflieni (el Hipogeu). A continuació, visitarem la cova de Ghar Dalam. Després de dinar, i si el temps ho permet, farem un passeig amb vaixell per la gruta blava (Blue Grotto). Per últim, visitarem els temples megalítics de Ħaġar Qim. En acabar, tornarem a l’hotel.

 

30 desembre. Les Tres Ciutats I La Valleta.

A la descoberta del Gran Port oposat a La Valletta: Vittoriosa, Cospicua i Senglea. Ací els Cavallers de Sant Joan es van establir en 1530. A Vittoriosa farem un passeig pels seus carrers estrets a l'ombra dels seus edificis històrics, incloent-hi els primers albergs de les distintes llengües en què estava dividida l'Orde dels Cavallers. Sant Llorenç i el palau de l'inquisidor són alguns dels edificis que podrem vore. En Cospicua també passejarem els carrers històrics i en Senglea tindrem un temps en els cuidats jardins i el Belvedere de la badia. Després dinarem per lliure ja a la Valleta. Eixa vesprada caminarem la capital maltesa on visitarem la cocatedral de Sant Joan, i anirem descobrint palaus, com l'alberg d'Aragó, el carrer de la República o la Infermeria.

 

31 desembre. Creuer Pel Gran Port. La Valletta.

L'últim dia de l'any tindrem un creuer d'hora i mitja pel port. Eixirem de Sliema i anirem observant les fortificacions monumentals de la ciutat, tot per a defensar-se dels turcs. Des del mar la visió del conjunt és impagable. En acabar anirem a la Valletta de nou per vore els jardins de Baracca on també gaudirem d'espectaculars vistes del Gran Port i de les tres ciutats. Dinar i vesprada lliure per la ciutat. A l'hora convinguda. Sopar De Cap D'any.

 

1 gener. L’est De L’illa-Marsaxlokk

El dia d'any nou ens aixecarem un poc més tard per anar després a fer una excursió al poble pesquer de Marsaxlokk. Els seus carrers reben una brisa de mar constant. Dinarem i tindrem temps lliure per gaudir més d’aquest moment a la vora de la Mediterrània. En els restaurants del seu port es pot gaudir del millor peix fresc de l'illa.  A la vesprada tornarem a l’hotel i temps lliure.

 

2 gener. Medina I Penya-Segats De Dingle

Visitarem l'església de Mosta amb una de les cúpules més grans d'Europa, la fortalesa medieval de Medina amb els seus carrers estrets que ens conduiran als imponents bastions des d'on tindrem unes vistes magnífiques i Rabat, ciutat d'innegable ressonància àrab i passejarem pels penya-segats de Dingli, des d'on vorem la posta de sol.

 

3 gener. Gozo.

Aquest tercer día de l'any farem una visita a l'illa de Gozo. Agafarem el vaixell en Cirkewwa, situada en l'extrem oest de l'illa. 25 minuts de navegació amb el ferry i arribem. Durant aquest trajecte podem vore la xicoteta illa de Comino. En arribar creuarem l'illa per visitar la badia de Dwejra, un lloc de gran bellesa on podem vore Fungus Rock. Visitarem la ciutadella de Rabat i acabarem les visites en Xlendi un dels típics pobles de pescadors de Gozo. Tenim el dinar inclòs en aquest dia. Tornarem a la vesprada a l'illa de Malta.

 

4 gener. Malta - Barcelona - València.

Trasllat al migdia a l'aeroport de La Valetta. Vol La Valetta - Barcelona. Trasllat a València. Arribada aproximada a les 22.00h.




Visitarem